Klantenservice & Contact

Klantenservice
Wij hopen dat u plezier beleeft aan ons product. Maar soms gaat er iets niet goed. Mist u bijvoorbeeld een onderdeel, of is het product beschadigd? Op deze pagina van de Shapeways website kunt u dat melden. Vul daar in: uw naam, e-mail, ordernummer (*), onderwerp (kies uit lijst) en uw bericht. Shapeways is een meertalig bedrijf, u kunt uw bericht gewoon in het Nederlands schrijven. U kunt ook een foto van het geleverde product uploaden. Dat kan helpen om duidelijk te maken wat er aan de hand is.
Als het opnieuw printen van het product het probleem niet kan verhelpen, krijgt u van Shapeways uw geld terug. Zie de voorwaarden hiervoor rechts of onderaan deze pagina.

Omdat het product rechtstreeks door Shapeways aan u geleverd wordt, zien wij het niet als er iets niet goed gaat. Maar dat willen we wel graag weten. Dan kunnen we zelf ook actie ondernemen om nieuwe fouten te voorkomen. Als u een melding heeft gedaan bij Shapeways, of als dat niet gaat, of er iets anders aan de hand is, e-mail het ons dan via het contactformulier hieronder.

(*) Het ordernummer kunt u vinden in de e-mails van Shapeways over uw bestelling. Als u een account heeft aangemaakt, kunt u het ook vinden onder My orders.

Waarmee kunnen wij u helpen?

* Deze velden altijd invullen alstublieft.

In onze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

Advertisements