Station SS 5e klasse

N3069 – Station SS 5e Klasse   (N 1:160) winkelwagen4


Vlag-UKDutch Railway Station 5th Class (Era I-VI)
Between 1862 and 1866 many station buildings were constructed by the Dutch railways (Staatsspoorwegen). These buildings were constructed according to a standard. The Type SS 5th class railway station is the smallest model by this standard. A total of 38 of these stations have been built. The model represents the original design. Model is delivered unpainted.

Vlag-DBahnhof Staatsspoorwegen der 5. Klasse (Epoche I-VI)
Zwischen 1862 und 1866 wurden in den Niederlanden entlang der Bahnlinien vielen Bahnhofsgebäude nach einem Standard von den Niederländische Staat errichtet. Der Typ Staatsspoorwegen der 5. Klasse ist das kleinste Modell dieser Bauarten. Insgesamt 38 dieser Stationen wurden gebaut. Modell wird unlackiert geliefert.

flag_franceGare SS 5e classe (Epoque I-VI)
Entre 1862 et 1866 ont été construit de nombreux bâtiments de gare conformes à une norme aux Pays-Bas. Type SS 5e classe est le plus petit modèle. Au total, 38 de ces stations ont été construites. Le modèle représente la conception d’origine. Le modèle est livré non peint.

Vlag-NLStation SS 5e Klasse (Tijdperk I-VI)
Tussen 1862 en 1866 werden langs de door de Staat der Nederlanden aangelegde spoorlijnen vele stationsgebouwen volgens een standaardmodel gebouwd. Type SS 5e klasse is het kleinste model. In totaal werden 38 van deze stations gebouwd. Het model staat voor het oorspronkelijke ontwerp. Model wordt ongelakt geleverd.


14+

Not suitable for children under the age of 14.
Nicht geeignet für Kinder unter 14 Jahren.
Ne convient pas aux enfants de moins de 14 ans.
Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.