Vauxhall Cavalier Mk1

N2232 – Vauxhall Cavalier Saloon  (N 1:160) winkelwagen4
N2246 – Vauxhall Cavalier Sports Hatch  (N 1:160) winkelwagen4
N2732 – SET 2x Vauxhall Cavalier Saloon  (N 1:160) winkelwagen4
N2746 – SET 3x Vauxhall Cavalier   (N 1:160) winkelwagen4

U2232 – Vauxhall Cavalier Saloon  (British N 1:148) winkelwagen4
U2246 – Vauxhall Cavalier Sports Hatch  (British N 1:148) winkelwagen4
U2732 – SET 2x Vauxhall Cavalier Saloon  (British N 1:148) winkelwagen4
U2746 – SET 3x Vauxhall Cavalier   (British N 1:148) winkelwagen4

ℹ️ Download instructions Cavalier Saloon (pdf)
ℹ️ Download instructions Cavalier Sports Hatch (pdf)


Vlag-UKVauxhall Cavalier Mk1 (Era IV)
Originally the Cavalier was supposed to get its own bodywork. Due to cost savings the Vauxhall Cavalier became an Opel Ascona with the sporty nose of an Opel Manta. Outside the British Isles the Cavalier was sold in a few European countries (among others, Denmark, Norway, Italy, Poland).
The model consists of two unpainted parts. This allows proper painting and possibly modification of the kit. Model is delivered unpainted. Before painting, the model needs to be cleaned.

Vlag-DVauxhall Cavalier Mk1 (Epoche IV)
Ursprünglich war beabsichtigt dass der Cavalier ein eigenständige Karosse bekäme. Aufgrund Kosteneinsparungen bekam der Vauxhall Cavalier ein Opel Ascona mit dem sportlichen Nase eines Opel Manta. Außerhalb der britischen Inseln wurde der Cavalier in einer begrenzten Anzahl von europäischen Ländern verkauft (u.a. der Schweiz, Italien, Polen).
Das Modell besteht aus zwei unlackierten Teile. Dies ermöglicht es das Modell detailgetreu zu lackieren oder zu ändern. Modell wird unlackiert geliefert.Vor dem Lackieren muss das Modell gereinigt werden.

flag_franceVauxhall Cavalier Mk1 (Epoque IV)
Initialement la Cavalier était censé obtenir sa propre carrosserie. Grâce à des économies de coûts de la Vauxhall Cavalier est devenu une Opel Ascona avec le nez sportive d’une Opel Manta. En dehors des îles britanniques du Cavalier a été vendu dans quelques pays européens (entre autres, Belgique, Suisse, Italie).
Le modèle est composé de deux parties non peintes. Cela permet de peindre correctement, et éventuellement la modification du modèle. Le modèle est livré non peint. Avant de peinture, il est nécessaire de nettoyer le modèle.

Vlag-NLVauxhall Cavalier Mk1 (Tijdperk IV)
Oorspronkelijk was het bedoeling dat de Cavalier zijn eigen carrosserie kreeg. Vanwege kostenbesparingen werd de Vauxhall Cavalier een Opel Ascona met de sportieve neus van een Opel Manta. Buiten de Britse eilanden werd de Cavalier verkocht in een beperkt aantal Europese landen (waaronder Nederland en België).
Het model bestaat uit twee ongelakte delen. Hierdoor is het mogelijk om het model op een goede manier te beschilderen of het eventueel aan te passen. Model wordt ongelakt geleverd. Voor het verven dient het model gereinigd te worden.


Cavalier1

Look: a little Cavalier on top of a real one!


Photo: AR Online

Photo: AutoWeek


14+

Not suitable for children under the age of 14.
Nicht geeignet für Kinder unter 14 Jahren.
Ne convient pas aux enfants de moins de 14 ans.
Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.