Daimler DR4-5d Marienfelde Sprengwagen

N2037 – Daimler Sprengwagen mit Besatzung   (N 1:160) winkelwagen4
N2038 – Daimler Sprengwagen   (N 1:160) winkelwagen4

T2037 – Daimler Sprengwagen mit Besatzung   (TT 1:120) winkelwagen4

ℹ️ Download instructions (pdf)


Vlag-UKDaimler DR4-5d Marienfelde spray truck (Era II)
The Daimler DR4-5d Marienfelde was a common truck built between 1917-1926. The model shown is a replica of a Daimler Marienfelde spray truck of 1925. Such trucks were used to clean streets. Models with and without crew are available.
Models are delivered unpainted.
Before painting, the model needs to be cleaned.

Vlag-DDaimler DR4-5d Marienfelde Sprengwagen (Epoche II)
Der Daimler DR4-5d Marienfelde war eine übliche LKW aus 1917-1926. Das gezeigte Modell ist eine Nachbindung eines Daimler Marienfelde Sprengwagens von 1925. Solche Fahrzeugen wurde eingesetzt beim Straßenreinigungsdienst. Es gibt sowohl Bausätze mit als ohne Besatzung. Modelle werden unlackiert geliefert.
Vor dem Lackieren muss das Modell gereinigt werden.

flag_franceDaimler DR4-5d Marienfelde camion de pulvérisation (Epoque II)
Le Daimler DR4-5d Marienfelde était un camion ordinaire de 1917-1926. Le modèle présenté est Daimler Marienfelde camion de pulvérisation à partir de 1925. Ces véhicules ont été utilisés au service de nettoyage routier. Disponible sont deux kits: avec et sans personnel. Les modèles sont livrés non peints.
Avant de peinture, il est nécessaire de nettoyer le modèle.

Vlag-NLDaimler DR4-5d Marienfelde sproeiwagen (Tijdperk II)
De Daimler DR4-5d Marienfelde was een veelvoorkomende vrachtwagen uit 1917-1926. Het getoonde model is een replica van een Daimler Marienfelde als sproeiwagen uit 1925. Dergelijke voertuigen werden gebruikt om straten te reinigen. Het model is zowel leverbaar met als zonder bemanning. Modellen worden ongelakt geleverd.
Voor het verven dient het model gereinigd te worden.Photo: Berlin S59


14+

Not suitable for children under the age of 14.
Nicht geeignet für Kinder unter 14 Jahren.
Ne convient pas aux enfants de moins de 14 ans.
Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.