Taxi ride

N2780 – SET Taxi ride   (N 1:160)   winkelwagen4
N2280 – Mercedes Taxi with opened door   (N 1:160) winkelwagen4
T2780 – SET Taxi ride   (TT 1:120) winkelwagen4
T2280 – Mercedes Taxi with opened door   (TT 1:120) winkelwagen4

ℹ️ Download instructions (pdf)
⬇️ Download decals (jpg)


Vlag-UKTaxi ride (Era IV)
Enhance your layout with this taxi ride set. The SET contains a Mercedes-Benz 200D Taxi with open door and a lady just leaving the taxi. Model N/T2280 contains just the taxi with opened rear door. As complement the Taxi BONUS SET is recommended.
Models are delivered unpainted. Before painting, the model needs to be cleaned.

Vlag-DTaxifahrt (Epoche IV)
Erweitern Sie Ihre Layout mit diesem Taxifahrt-Set. Das SET enthält einen Mercedes-Benz 200D Taxi mit offener Tür wo gerade eine Dame aussteigt. Artikel N/T2280 enthält nur den Taxi mit geöffneten Tür. Als Ergänzung wird das Taxi BONUS SET empfohlen.
Modelle werden unlackiert geliefert. Vor dem Lackieren muss das Modell gereinigt werden.

flag_franceTrajet en taxi (Epoque IV)
Améliorez votre mise en page avec cet ensemble “trajet en taxi”. Le SET contient un taxi Mercedes-Benz 200D avec porte ouverte et une femme qui sort du taxi. Le modèle N/T2280 contient juste le taxi avec la porte arrière ouverte. Comme complément, le Taxi BONUS SET est recommandé.
Les modèles sont livrés non peints. Avant de peinture, il est nécessaire de nettoyer le modèle.

Vlag-NLTaxirit (Tijdperk IV)
Verlevendig uw lay-out met deze taxirit-set. De SET bevat een Mercedes-Benz 200D Taxi met open deur waaruit juist een dame stapt. Model N/T2280 bevat enkel de taxi met geopende deur. Als aanvulling op dit model wordt de Taxi BONUS SET aangeraden.
Modellen worden ongelakt geleverd. Voor het verven dient het model gereinigd te worden.

 


14+

Not suitable for children under the age of 14.
Nicht geeignet für Kinder unter 14 Jahren.
Ne convient pas aux enfants de moins de 14 ans.
Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.