Aufsichtsgebäude

N3015 – Aufsichtsgebäude mit Uhr   (N 1:160) winkelwagen4
N3028 – Aufsichtsgebäude   (N 1:160) winkelwagen4

ℹ️ Download instructions (pdf)


Vlag-UKPlatform building with/without clock (Era I-III)
On the platform you will find several smaller buildings, including the shown example. The model comes in two versions: with clock (N3015) or without clock (N3028). This building can be used from era I. The building consists of two unpainted parts. This makes it possible to paint the model in detail or modify. Model is delivered unpainted.

Vlag-DAufsichtsgebäude mit/ohne Uhr (Epoche I-III)
Auf dem Bahngleis stehen mehrere kleinere Gebäude, wie diesem Aufsichtsgebäude. Das Modell ist mit einer Uhr versehen (N3015). Es gibt auch ein Version ohne Uhr (N3028). Dieses Gebäude kann ab Epoche I eingesetzt werden. Das Häuschen besteht aus zwei unlackierten Teile. Dies ermöglicht, das Modell detailgetreu zu lackieren oder zu ändern. Modell wird unlackiert geliefert.

flag_franceBureau du chef de quai avec/sans horloge (Epoque I-III)
Sur le quai de gare, vous trouverez plusieurs petits bâtiments, y compris l’exemple représenté. Le modèle est disponible en deux versions: avec horloge (N3015) ou sans horloge (N3028). Ce bâtiment peut être utilisé de l’époque I. Le bâtiment se compose de deux parties non peintes. Cela permet une bonne peinture du kit et peut-être des modifications du kit. Modèle est livré non peint.

Vlag-NLOpzichtershuisje met/zonder klok (Tijdperk I-III)
Op het perron tref je diverse kleinere gebouwen, waaronder het opzichtershuisje. Van het model zijn twee versies: met klok (N3015) en zonder klok (N3028). Dit gebouw kan worden ingezet vanaf tijdperk I. Het huisje bestaat uit twee ongelakte delen. Hierdoor is het mogelijk om het model gedetailleerd te beschilderen of aanpassen.
Model wordt ongelakt geleverd.


14+

Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.
Nicht geeignet für Kinder unter 14 Jahren.
Not suitable for children under the age of 14.
Ne convient pas aux enfants de moins de 14 ans.