Möbel

N3505 – SET Möbel   (N 1:160) winkelwagen4
T3505 – SET Möbel   (TT 1:120) winkelwagen4


Vlag-UKFurniture (Era III-VI)
With this furniture you can portray different scenes. This SET includes a table with four chairs, a cupboard, a dresser, a longcase clock, a sofa with two chairs, a coffee table, a side table, a table lamp, a refrigerator, a stove and a bed with mattress. Models are delivered unpainted.
Before painting, the model needs to be cleaned.

Vlag-DMöbel (Epoche III-VI)
Mit dieser Möbel können Sie verschiedene Szenen darstellen: Das SET enthält einen Tisch mit vier Stühlen, einen Schrank, eine Anrichte, eine Standuhr, ein Sofa mit zwei Stühlen, einen Couchtisch, einen Beistelltisch, eine Tischleuchte, einen Kühlschrank, einen Herd und ein Bett mit Matratze. Modelle werden unlackiert geliefert.
Vor dem Lackieren muss das Modell gereinigt werden.

flag_franceMeubles (Epoque III-VI)
Avec ce mobilier vous pouvez dépeindre différentes scènes. Ce SET comprend une table avec quatre chaises, une armoire, une commode, une horloge de parquet, un canapé avec deux chaises, une table basse, une table d’appoint, une lampe de table, un réfrigérateur, une cuisinière et un lit avec matelas. Les modèles sont livrés non peints.
Avant de peinture, il est nécessaire de nettoyer le modèle.

Vlag-NLMeubels (Tijdperk III-VI)
Met deze meubels kunt u verschillende scènes uitbeelden. De SET bevat een tafel met vier stoelen, een kast, een dressoir, een staande klok, een bank met twee stoelen, een salontafel, een bijzettafel, een tafellamp, een koelkast, een fornuis en een bed met matras.
Modellen worden ongelakt geleverd.
Voor het verven dient het model gereinigd te worden.


14+

Not suitable for children under the age of 14.
Nicht geeignet für Kinder unter 14 Jahren.
Ne convient pas aux enfants de moins de 14 ans.
Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.